ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند

  • کد خبر: ۳۴۵۵۹۴
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۴
بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند
حزب‌الله لبنان ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به سوریه، تصریح کرد که تجربه ثابت کرده دشمن صهیونیستی هیچ احترامی به عهد و پیمان قائل نیست و به هیچ توافقی هم پایبندی ندارد و تنها زبان زور را می‌فهمد.

به گزارش شهرآرانیوز، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای به شدت تجاوزات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم و آن را نقض آشکار حاکمیت ملی این کشور و همه قوانین بین‌المللی و تعدی به غیرنظامیان سوری دانست که در راستای تکمیل سلسله تجاوزات مستمر این رژیم علیه لبنان، فلسطین، یمن و ایران انجام می‌شود.

 حزب‌الله افزود که این تجاوزات بزدلانه تنها حلقه جدیدی از طرح صهیونیست‌ها برای تعدی به کشورها، فتنه‌آفرینی و ایجاد چنددستگی میان فرزندان یک ملت واحد انجام می‌شود و این رژیم تلاش دارد خود را در قامت نجات‌بخش و یا ضامن امنیت مردم نشان دهد، حال آنکه آنها بزرگترین خطر علیه امنیت و ثبات منطقه هستند.

 مقاومت اسلامی لبنان تصریح کرد تجربه ثابت کرده دشمن صهیونیستی هیچ احترامی به عهد و پیمان قائل نیست و به هیچ توافقی هم پایبندی ندارد و تنها زبان زور را می‌فهمد، اشغالگران مردم و کشور‌های منطقه را تنها ابزار‌هایی برای خدمت به پروژه اشغالگرانه و شهرک‌سازانه خود می‌بینند لذا تنها ضعف و سرسپردپی آنها را می‌خواهند.

حزب‌الله تاکید کرد که گفت‌و‌گو و تفاهم میان فرزندان یک وطن تنها راه کارساز برای حل مشکلات داخلی است و انتظار می‌رود مردم سربلند سوریه با همه طیف‌ها و اقشارش در مقابله با این دشمن متوحش متحد و یکپارچه شوند. مقاومت اسلامی لبنان در پایان از امت عربی و اسلامی خواست در برابر طرح‌های این رژیم سرکش هشیار باشند؛ رژیمی که اگر فرصتی روی دهد، از تلاش برای بلعیدن همه فروگذار نخواهد کرد و موضع آشکار و قاطع در مقاومت و مقابله با این رژیم، تنها ضامن حفظ وحدت، عزت، حاکمیت و استقلال امت اسلامی است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->